23.08.2016, 13:01
“Pannikirsid”
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- Kirsstomatid
- Sool
- Must pipar
- Või 82%
- Toorjuust (naturaalne)
1. Lõika kirsstomatid pooleks (kui sul on kuuma hoidev pann, võib ka neljaks). Kuumuta pann peaaegu suitsemiseni ning lisa
või – tunde järgi, kunagi pole liiga palju!
2. Kohe, kui võitükk on sulanud, viska pannile tomatid, parema tulemuse saavutamiseks lõikepinnad allpool. Küpseta minut ühelt poolt ning lisa sool – parim on purustatud, aga ära liialda! Lisa pipar – seda võib teha väga julgelt, toit läheb ainult paremaks.
3. Sega pannil, et ka tomatite teised küljed kuumust saaksid. Vajadusel lisa võid. Kui hakkab vaikselt pudruks minema, siis on valmis! Serveeri toorjuustuga.