31.08.2015, 15:21
Kapsahautis kukeseentega
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 500 g Hakkliha
- 1 tk Kapsapea
- 1 tk Suur mugulsibul
- 2 tk Küüslauguküüs
- Või praadimiseks
- 2 tk Porgand
- 200 g Kukeseened
- 0.5 tk Lillkapsapea
- 1 tk Brokoli
- Maitseroheline
- Sool
- Must pipar
- Hapukoor serveerimiseks
- 3 tk Tomat
1. Võta suurem pott, vala põhja umbes 1 cm jagu vett ja aseta pliidile.
2. Pruunista pannil hakkliha ning samal ajal lõika kapsas ribadeks ja viska potti. Kui hakkliha on valmis, pane see potti.
3. Pruunista pannil sibul ja küüslauk, lisa potti. Pannil võiks kuumutada ka porgandid ja seened enne potti lisamist.
4. Kui kapsas hakkab juba pehmenema, lisa lillkapsas keskmiste tükkidena. Kui lillkapsas hakkab juba pehmenema, lisa brokoli. Lase tulel olla veel mõni minut, lisa hakitud tomatid ning serveeri maitserohelise ja hapukoorega.