29.06.2015, 12:01
Tšillipipra-paprikakreemsupp

Tšillipipra-paprikakreemsupp
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 600 g Pikk kurk
- 2 tk Punane paprika
- 2 tk Punane tšillipipar
- 2 tk Roheline tšillipipar
- 6 tk Varsellerivars
- 0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
- 3 tl Demerara suhkur
- 2 dl Maitsestamata jogurt
- 1 dl Viinamarjaseemneõli
- 6 spl Hakitud värske majoraan
- Meresool
- Mõned tšillipipraviilud
- Röstitud Gruusia leib
1. Koori kurgid, võta välja paprikate seemnekojad. Tšillipipraga talita vastavalt sellele, kui suur teravasõber oled – kas jätad seemned ja valged vaheseinad alles, võtad välja või jätad alles pooltel pipardel.