2. Kuumuta läbi suupärased porgandi- ja kartulilõigud ning lisa keev vesi koos puljongiseguga. Mõne minuti pärast pane juurde punased läätsed ja purgitäis purustatud tomateid ning keeda suppi veel 10 minutit. Maitsesta soola, pipra ja maitserohelise, nt tilli, porru ja peterselliga.

HEA TEADA!
Mina armastan seda suppi pisut magusamaitselisena – lisan supilusikatäie meie oma toormett. Sellest supist saab väga mõnusa variatsiooni kookospiimaga. Olen kookospiima lisanud kõigele eelnevale, kui supp peaaegu valmis. Olen ka purustatud tomatid asendanud purgi kookospiimaga, lisades aasiapärast vunki koriandri ja/või karriga. Taimesuppi võib tummisemaks teha ka ubade või chorizo-tüüpi vorstiga, mis annab kenakesti teravust.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid