2. Jahuta ja tõsta vormist välja. Võid teha ka ühe suure piruka, mis mahub 24 cm läbimõõduga vormi.

3. Valmista mereannitäidis. Selleks kuumuta pannil keskmisel kuumusel oliiviõli. Hauta hakitud šalottsibulaid ja õhukesteks viiludeks lõigatud sellerit õlis 7–10 minutit. Lisa karripulber ja kuumuta läbi. Kalla peale valge vein ning keeda vaiksel tulel mõni minut, et alkohol aurustuks ja vein keeks veidi kokku. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud lõhe ja kuu-muta kiirelt läbi. Viimasena lisa mereannid ja sega läbi. Tõsta pann tulelt.

4. Sega teises kausis muna, munakollased, koor. Lisa pannilt sibula-veinilõhe-mereannikaste. Sega läbi ning maitsesta soola ja pipraga. Kalla tartlet’dele täidiseks mereannid. Aseta 180–200-kraadisesse ahju 20 minutiks või seni, kuni täidis on kalgendunud.

5. Suur pirukas küpseb 35–40 minutit. Serveerides puista peale hakitud peterselli või koriandrit.