06.11.2014, 10:18
Krõbeda purukattega õunamuffinid
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 150 g Või
- 2 dl Suhkur
- 2 tk Muna
- 4 dl Nisujahu
- 3 tl Vanillsuhkur
- 1 tl Küpsetuspulber
- 1 tl Kaneel
- 1 dl Piim
- 3 tk Keskmise suurusega õun
PURUKATE
- 3 spl Suhkur
- 3 spl Nisujahu
- 30 g Või
1. Vahusta või suhkruga, lisa ükshaaval vahustades munad.
2. Sega kuivained omavahel ning sõelu tainakaussi. Viimasena lisa tainale piim ja kuubikuteks lõigatud
õunad. NB! Mida vähem tainast segad, seda paremad muffinid tulevad.
3. Jaota tainas 12 võitatud muffinivormi vahel.
4. Valmista purukate, selleks sega kuivained, lisa külm hakitud või ja näpi kõik purutaoliseks massiks. Pudista see muffinitele.
5. Küpseta 225-kraadises ahjus 15 minutit.