09.07.2014, 16:56
Rannatiramisu
Valmista see mõnus külm magusroog kaasavõetavatesse nõudesse, näiteks väikestesse suletavate kaantega purkidesse. Kogus 5 väikest purki.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 1 dl Suhkur
- 1 sl Rumm
- 250 g Savoiardi küpsised
- 250 ml Väga kange kohv
- 300 g Toorjuust
- 200 ml Rõõsk koor 35%
1. Valmista kange kohv ning jahuta.
2. Vahusta toorjuust koos suhkru ja koorega ühtlaseks. Lisa rumm jahtunud kohvisse. Kasta küpsised kakshaaval kohvi sisse, nii põhja alumiseks kihiks. Sinna peale aseta toorjuustukiht ja jälle küpsised.
3. Toimi nii seni, kuni nõu saab täis. Keera kaas peale ja aseta külmikusse, kus magus peab seisma vähemalt 3 tundi, parem üleöö.