30.12.2013, 15:59
Hummus värske koriandriga
Sellest kogusest saad 4 dl hummust.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 400 g Kikerherned (konserv)
- 4 sl Tahini
- 1 dl Soe vesi
- 2 sl Sidrunimahl
- 0.5 dl Oliiviõli
- 1 tl Jahvatatud vürtsköömen
- 2 tk Küüslauguküüs (hakitud)
- Sool
- veidi Cayenne'i pipar
- 0.5 dl Hakitud värske koriander
1. Nõruta kikerherned konservivedelikust ja uhu üle külma veega. Purusta need köögikombainis või blenderis ülejäänud ainetega, välja arvatud koriander, ühtlaseks ja kohevaks kreemiks. Lisa vett täpselt nii palju, et saaksid ühtlase määritava konsistentsiga kreemi. Kontrolli maitsestust, vajadusel lisa vürtse või sidrunimahla.