30.12.2013, 15:29
Hollandi kaste kapparitega
Hollandi kaste lõhnab kui kevad, ent on siivutult rammus. Selle muna-võikooslust saab seekord tasandatud soolaste kapparitega. Ka ürte kasuta julgelt ja vastavalt oma maitse-eelistustele. Serveeri näiteks aurutatud või rasvata küpsetatud lõhega.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 3 tk Munakollane
- 2 sl Sidrunimahl
- 200 g Toasoe või
- 2 sl Kappar (soolatud)
- 2 sl Petersell (hakitud)
- 2 sl Murulauk (hakitud)
- Sool
- Must pipar
1. Sega kuumuskindlas kausis munakollased sidrunimahlaga ühtlaseks. Aseta kauss nõrgalt keeva veega nõu kohale ning alusta vispeldamisega. Lisa segamist jätkates paarikümne sekundi tagant võid, kuni saad
pehme kastme.