25.11.2013, 16:25
Ananassised kanalihavardad
Efektne suupiste.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 3 tk Punane sibul
- 4 tk Kanafilee
- 2 tk Punane paprika
- 1 tk Ananass (väike)
- Must pipar
- Sool
- 150 g Gouda juust
1. Pane puust vardad vette likku. Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Lõika kanafilee, paprika ja ananass ühesuurusteks tükkideks. Jahvata peale musta pipart.
2. Lüki kõik kordamööda varrastele ja pane vardad 225-kraadise ahju ülaossa. Küpseta 10 minutit, tõsta välja ja puista kanatükkidele veidi soola. Aseta paksud piklikud juustuviilud varraste peale. Küpseta veel umbes 5 minutit, kuni juust on mõnusalt sulanud. Serveeri rohelise salati ja palsamiäädikast kastmega.