02.09.2013, 16:09
Mozzarella-tomatisalat krõbedal saial
Sügisene karge ja puhas maitse. Tomatitest eelistan "Härjasüda" või "Kuldkalakest".
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 2 tk Tomat
- 50 g Kikerherned (konservist või keedetud)
- 0.5 tk Küüslauk
- Basiilik
- 4 sl Oliiviõli
- Sool
- Must pipar
- Rukola
- Põldkännak või lambasalat
- 2 viilu Lavašš, ciabatta või sepik
- 1 pall Pühvlipiima-mozzarella
1. Tükelda tomatid sektoriteks ja aseta koos kikerherneste, hakitud küüslaugu ja puruks rebitud basiilikuga
kaussi. Lisa oliiviõli, sool ja pipar. Sega korralikult läbi ja jäta paariks minutiks tõmbama.
2. Lisa rukola ja põldkännak, sega kergelt läbi ja aseta kahele krõbedale röstitud saiaviilule. Kõige peale tõsta mozzarella.