17.06.2013, 13:13
Vürstikas soe kapsasalat
Veidi krehvtisemaid maitseid võiks olla laual alati võtta.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 0.5 tk Värske kapsas
- 2 cm jupp Ingver
- 2 küünt Küüslauk
- 1 tk Tšilli
- 2 sl Päevalilleõli
- 1 sl Seesamiseemneõli
- Sool
- Must pipar
- 2 kuni 3 sl Seesamiseemned
Tükelda kapsas ruudukesteks, haki ingver, küüslauk ja tšilli peeneks. Kuumuta pannil õli, soovi korral maitsesta ka mõne tilga seesamiõliga. Kuumuta selles mõni minut ingverit, tšillit ja küüslauku, seejärel lisa kapsas ning kuumuta segades veel paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Hea on, kui kapsas jääb kargeks ega pehmeneks liialt. Serveerides puista üle seesamiseemnetega.