07.06.2013, 16:52
Maitsevõi tüümiani ja salveiga
Maitsevõi on jaanipäevases menüüs vägagi vajalik. Seda saab määrida leivale, värskelt valminud lõkkekalale,
lisada kuumadele värsketele või lõkkes valminud kartulitele.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 200 g Või (toasoe)
- 5 oksa Tüümian
- 10 lehte Salvei
- 0.5 küünt Küüslauk
- 2 tl Soolahelbed
Aseta 200 g toasooja võid koos tüümiani, salvei ja 0,5 küüslauguküünega köögikombaini. Sega läbihakseldatud võile käsitsi õrnalt sisse 2 tl soolahelbeid. Aseta või küpsetuspaberile, keera rulli ning pane külmkappi tahenema. Tunnike enne kasutamist võta külmikust välja pehmenema.