04.04.2013, 12:55
Kana-nuudlisalat kookosekastmega
Selleks, et kaste tuleks meeldivalt kreemjas, tasuks kindlasti eelistada väiksema veesisaldusega kookosekoort.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 250 g Riisinuudlid (peenikesed)
- 350 g Kanafilee (sidrunimarinaadist)
- 100 g Rooma salat
- 1 dl Münt (hakitud)
- 1 sl Seesamiseemned (röstitud)
KASTE
- 2.5 dl Kookosekoor
- 1 tk Laim (mahl ja riivitud koor)
- Tšilli (jahvatatud)
- Sool või
- Sojakaste (soovi korral)
Sega kastme jaoks kookosekoor laimimahla ja -koorega ning riputa peale veidi tšillit. Lase mõni minut maitsestuda. Küpseta kanafileed, jahuta ning rebi suupärasteks tükkideks. Vala nuudlitele keev vesi ja hoia kaane all 5 minutit. Vala sõelale, uhu üle külma veega ja nõruta hoolsalt. Tõsta kaussi. Lisa kanaribad,
rebitud salatilehed, münt ja seesamiseemned. Sega ja serveeri kastmega.