30.11.2012, 12:32
Grillitud lambakarree
Veidi vürtsikas ja ürdine lambakarree saab muhe koos rohelise salati või grillitud köögiviljadega. Soovi korral võid liha juba eelmisel päeval külmkappi maitsestuma tõsta.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 600 g Lambakarree
- 1 spl Õli
- 2 küünt Küüslauk
- 2 spl Petersell (hakitud)
- 1 tl Rosmariin (hakitud)
- Sool
- Must pipar
Lõika karree portsjoniteks. Haki küüslauguküüned ja tšillikaun ning sega juurde õli, petersell ja rosmariin. Maitsesta soola ja musta pipraga. Hõõru segu lihale ning lase toatemperatuuril 15 minutit tõmmata. Grilli või prae pannil vastavalt soovitud küpsusastmele mõlemalt poolt 4–8 minutit.