02.04.2012, 08:40
Roheline hernesupp
Kevadhooaja lemmiksupp.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 120 g Toorsuitsupeekon
- 1 tk Sibul
- 2 tk Kartul
- 1.5 l Köögiviljapuljong
- 3 dl Herned (sobivad ka külmutatud)
- Harilik pune
- Rõõsk koor või
- 3 spl Või
- Sool
Prae peekoniviilud krõbedaks ning hoia kaunistuseks. Kuumuta tekkinud rasvas sibulakuubikud pehmeks. Lisa kartul ja puljong ning keeda, kuni kartulid on peaaegu pehmed. Puista sekka herned ja peeneks hakitud pune – osa lehti jäta lõpukaunistuseks. Kui viljad on pehmed, püreesta segu ühtlaseks ja täienda maitset rõõsa koorega. Maitsesta sobivaks ja serveeri krõbeda peekoniga.