23.03.2012, 08:58
Karri baklažaani ja kikerhernestega
Kiirelt valmiv taimetoit.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 1 tk Punane sibul
- Rapsiõli
- 1 tk Baklažaan
- 5 küünt Küüslauk
- 5 cm jupp Ingver
- 1 tl Kurkuma
- 1 tl Vürtsköömen (jahvatatud)
- 1 tl Koriander (jahvatatud)
- 1 tl Kardemon (jahvatatud)
- 1 kang Kaneelikoor
- 400 g Purustatud tomatid
- 400 g Kikerhernes
- Spinat või
- 1 peotäis Mangoldilehed
- Sool
- Must pipar
Pruunista sibulaviilud õlis üsna pruuniks ja krõbedaks. Siis lisa baklažaanikuubikud ja üsna jämedalt hakitud küüslauk ja ingverijuur. Lisa kõik vürtsid ja kaneelikoor, sega hästi läbi, vajadusel lisa õli. Siis sega hulka konservtomat ja nõrutatud kikerherned ning hauta roog pehmeks. Vahetult enne serveerimist lisa spinatilehti või hakitud mangoldilehti.