11.12.2018, 14:00
RETSEPT | Kuidas valmistada sealiha- rillette 'i?
Rillette on prantsuspärane pasteet confit’-lihast. Traditsiooniliselt valmib rillette savist kausis, kuid nagu siin ilmas ikka, siis võib rillette’ile anda just sellise kuju, mis endale meeldib. Antud kogusest jagub umbes 10 inimesele.
![Sealiha-rillette](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/c743a3d0-b916-11eb-a9b2-35a769963be8.jpg?noup&w=1200&h=711)
Sealiha-rillette
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 1 kg Seakoot
- 1 kg Sea küljetükk
- Tüümian
- Sool
- Must pipar
- 1 kg Searasv või hanerasv või pardirasv (küpsetamiseks)
- 2 oksa Rosmariin
- 2 oksa Tüümian
- 10 lehte Salvei
- 1 tk Sidrun (koor ja mahl)
- 4 spl Sinepiseemned
- 4 lehte Loorber
- 4 tera Valge pipar
- 2 tera Vürts
- 20 tk Pärlsibul (värske)