02.02.2012, 12:21
Köögiviljane kinoalisand
Sabaterad sobivad nii lisandiks kui salatiks.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 2.5 dl Kinoa
- 1 spl Või
- 1 spl Oliiviõli
- 1 dl Sibul (hakitud)
- 1 tk Porgand (riivitud)
- 2 küünt Küüslauk
- 0.5 tl Sool
- 5 dl Vesi
- 0.5 spl Koriander (hakitud)
- 0.5 spl Münt (hakitud)
- 0.5 tl Kurkum
Loputa kinoa rohke veega. Sulata pannil või ja sega hulka õli. Prae selles sibulat ja porgandit umbes 10 minutit keskmisel kuumusel. Lisa küüslauk, sool ja kurkuma ning kuumuta paar minutit. Sega juurde kinoa ja vesi. Aja keema, alanda kuumust ning hauta kaane all 15 minutit. Kõige lõpuks lisa hakitud ürdid.