26.09.2011, 09:16
Kõrvitsapoolkuud
Magusad küpsised, kõrvitsaseemnetega üleraputatult.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 250 g Nisujahu
- 100 g Tuhksuhkur
- 200 g Või
- 200 g Kõrvitsaseemned
- 2 tk Munakollane
- Vanill- või vanilliinsuhkur
- või sulašokolaad
Raputa jahu ja tuhksuhkur läbi sõela, tükelda või kuubikuteks ning sega ülejäänud ainetega tainaks. Pane mõneks tunniks külmkappi. Rulli ja lõika tainast sõrmejämedused ribad, tükelda väiksemaks ja vormi poolkuudeks. Aseta määrimata plaadile. Küpseta 180-kraadises ahjus 20 minutit. Võta kuumalt plaadilt ning kata sulašokolaadi või tuhk- ja vanillsuhkru seguga.
Kogus 50 tükki.