16.06.2011, 06:50
Suveroosa bool
Valgete ööde tervitusjook.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 1 pdl Vahuvein Fresita
- 2 dl Apelsinimahl
- 1 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
- 0.5 dl Suhkur
- 300 g Aedmaasikas
- Jääkuubikud
- Piparmünt (mõned värsked lehed)
Sega kausis apelsini- ja laimimahl, suhkur, viilutatud maasikad ja mündilehed. Vala peale jahutatud Fresita ja lisa jääkuubikud. Serveeri kohe.
IDEE: Palavate suveilmadega saab ka ahi puhkust, kui teed boolist tarretise ja serveerid seda vanilliga maitsestatud vahukooremütsiga. Maasikatega vahuveinitarretist võid tükeldatult serveerida ka soolase roa lisandina, näiteks rohelise salatiga.