18.05.2011, 08:28
Nõgeserullid
Lehttaina-juusturullid painduvad üsna igasuguse rohelise täidise järele, asendagu nõgest siis naat, spinat, petersell või mõni muu ürt.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 500 g Lehttainas
- 100 g Kõrvenõges (noored lehed)
- 100 g Riivjuust (Parmesanist) v. muu kõva juust
- 1 tk Muna (pintseldamiseks)
Aseta nõgesepealsed kaussi, kalla üle keeva veega, nõruta täielikult ja haki. Laota tainas lauale lahti ja aseta sellele hakitud nõgesed koos riivitud juustuga. Keera tainas rulli ja lõika umbes 2 cm rullid. Aseta küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile ja jäta 10 minutiks sooja kohta kerkima. Siis pintselda rullid munaga ja küpseta neid 190-kraadises ahjus umbes 20 minutit.