04.04.2011, 14:58
Peedipestospagetid
Tugevalt küüslaugune ja samas magus pesto sobib hästi nii bruschetta-katteks, ravioolide täidiseks kui ka lihtsalt keedetud spagettidega.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 200 g Peet (toores)
- 4 küünt Küüslauk
- 2 spl Seedermänniseemned
- 2 spl Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
- Sool
- Must pipar
- 0.5 dl Oliiviõli
- 200 g Spagetid
1. Koori peedid ja tükelda. Keeda peeti ja terveid kooritud küüslauguküüsi soolaga maitsestatud vees 30 minutit. Kurna ning püreesta.
2. Rösti seedermänniseemned kuival pannil kuldseks ja peenesta.
3. Lisa peedile seedermänniseemned, riivitud parmesan, sool, must pipar ja oliiviõli. Sega ühtlaseks.
4. Keeda pastat soolaga maitsestatud vees 7 minutit. Kurna ning sega peedipestoga. Serveeri kohe.