04.04.2011, 14:56
Tortellini-pastaga kalkunisupp
Inimesed jagunevad laias laastus kaheks: on need, kes suppe suurt ei söö, ja need, kes ilma supita kõhtu täis ei saa. See supp on keedetud kahtlemata viimastele mõeldes.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 300 g Kalkunifilee
- 1 tl Oliiviõli
- 1 tk Paprika (roheline, kuubikuteks lõigatud)
- 3 tk Porgand (viilutatud)
- 1 tk Sibul (hakitud)
- 3 küünt Küüslauk (peeneks hakitud)
- 1 spl Basiilik (kuivatatud)
- 0.25 tl Tšillipulber (või paprikapulber)
- 1.5 l Kanapuljong
- 2 tk Suvikõrvits (väike)
- 500 g Tortelliinid või ravioolid (eriti head on juustutäidisega)
SERVEERIMISEKS
- Parmesan (riivitud)
MAITSESTAMISEKS
- Sool
- Must pipar
1. Lõika kalkunifilee peenikesteks ribadeks ja maitsesta soolaga. Kuumuta suurel pannil õli. Pane pannile paprika, porgandid, sibul, küüslauk, basiilik ja punane pipar ning kuumuta segades umbes 5 minutit.
2. Aja potis puljong keema, kalla kogu pannil olev kraam potti, kata kaanega ja hauta 10 minutit. Suurenda kuumust, pane juurde suvikõrvitsad ja tortellini või ravioolid ning tükeldatud kalkuniliha ja keeda 5 minutit. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri riivitud parmesaniga.