KREEMI VALMISTAMINE
1.   Vahusta munad suhkruga miksri abil kohevaks. Lisa vahustamise ajal jahu. Lisa koor ning vala saadud segu paksupõhjalisse keedunõusse. Kuumuta pidevalt vispliga segades kuni saad ühtlase tiheda kreemi. Jälgi, et segu mitte mingil juhul põhja ei kõrbeks. Lisa maitse järgi vanillsuhkrut ning jahuta segu.
2.   Kui kreem on parajalt jahtunud, kuid mitte külm, alusta kreemi valmistamist. Kui või ning keedekreem on erineva soojusega, ei pruugi kreem õnnestuda. Vahusta pehme või miksriga kohevaks. Alusta lusikahaaval parajalt sooja kreemi (või ei tohi sulada!) lisamist ning vahusta, kuni saad ühtlase koheva kreemi.
3.   Kontrolli maitset ning vajadusel lisa vanillsuhkrut. Hoia kuni serveerimiseni külmikus.

KÜPSETAMINE JA VORMIMINE
1. Rulli tainas 3mm paksuseks. Lõika portsjontükid ning küpseta 250 kraadi C juures kuldseks. Jahuta.
2. Määri kreem koogi pinnale ning ühenda kaks tainalehte kreemi abil kokku. Soovi korral kata koogi alumise küpsise kreemipind hapuka moosiga. Kata pind purustatud koogiga ja tuhksuhkruga.