15.04.2009, 21:28
Kapsa-pähklisalat
Kapsas leidub ohtralt C-vitamiini, foolhapet ja kaaliumi. Rahvameditsiinis kasutatakse kapsast saja haiguse raviks, seega on tegu igati tervistava, kuid hinnalt odava köögiviljaga.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 0.5 tk Savoia ehk kähar peakapsas
- 2 tk Porgand
- 100 g pekanipähklid
KASTE
- 250 g Majonees (lahja)
- 0.5 dl Rõõsk koor 10%
- 2 sl Vahtrasiirup
- 2 tl õuna- või valge veini äädikas
- sool, must pipar
Riivi või lõika noaga kapsas peenteks ribadeks. Koori porgandid ja riivi. Murenda pähklid väiksemaks. Vispelda kõik kastmeained omavahel kokku ja vala salatiainetele. Sega läbi ja serveeri.