19.01.2009, 02:01
Kreekapärased hakklihapallid
Fetajuust ja oliivid annavad lihapallidele meeldivalt soolaka maitse. Kasuta tahkemat sorti fetajuustu, siis ei valgu see liigselt laiali ja säilitab oma esialgse kuju ka küpsetamisel.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 500 g veise- või lambahakkliha
- 1 tk Muna
- 100 g fetajuustukuubikud õlis
- 1 peotäit mustad või Kalamata oliivid
- 4 küünt Küüslauk
- 1 tl Pune (kuivatatud)
- Sool
- Must pipar
Sega omavahel hakkliha, muna, nõrutatud ja murendatud fetajuust, hakitud oliivid ja küüslauguküüned, pune, sool ja must pipar. Vormi märgade käte vahel pallikesed ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit.