Ingvar Neemre 3 retseptisoovitust, millega šašlõki valmistamisel kunagi alt ei lähe:

Valmistamine


Klassikaline šašlõkimarinaad

  • Lõika liha viie sentimeetristeks kuubikuteks, viiluta sibul, küüslauk ja tšilli, pane kõik suuremasse kaussi, sega korralikult ning lase marineerida vähemalt 24 tundi.
Aasiapärane apelsinimarinaad

  • Lõika köögiviljad väiksemaks ja apelsinid pooleks, aseta need koos kanaga suuremasse anumasse, sega kõik läbi ning lase marineerida üle öö.
Mustsõstra glasuur grillribidele
  • Pane mustsõstrad, vesi, suhkur ja tšilli keema. Keeda kümme minutit ja seejärel aja läbi sõela. 
  • Lisa massile sulavõi ja maitseained ning sega läbi. 
  • Viiluta tükkideks ribid, sega glasuuriga, küpseta grillil viis minutit ja serveeri meelepärase lisandiga.
Lounge Deja Vu peakokk Ingvar Neemre.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena