Ingvar Neemre 3 retseptisoovitust, millega šašlõki valmistamisel kunagi alt ei lähe:


Koostisosad:

Klassikaline šašlõkimarinaad

  • 1 kg Sea kaelakarbonaadi
  • 1 kg Mugulsibulat
  • 100 g Küüslauku
  • 50 g Tšillit
  • 5 tk Loorberilehte
  • 10 tk Musta pipra tera
  • 10 tk Vürtspipra tera
  • 50 g Suhkrut
  • 30 g Soola

Aasiapärane apelsinimarinaad

  • 1 kg Kanakintsu või kanatiibu
  • 1 kg Apelsine
  • 100 g Küüslauku
  • 100 g Varssellerit
  • 50 g Tšillit
  • 200 g Mett
  • 30 g Soola
  • 20 g Koriandrit
  • 30 g Seesamiõli

Mustsõstra glasuur grillribidele

  • 500 g Mustsõstraid
  • 100 g Suhkrut
  • 100 g Mett
  • 50 g Tšillit
  • 100 g Võid
  • 20 g Soola
  • 20 g Mädarõigast
  • 100 g Vett
  • Lõuna,
    Õhtusöök
  • Liharoad,
    Soolane/magus
  • Sünnipäev
  • 30 min