03.08.2018, 07:33
TOITEV JA TERVISLIK NÄDALAVAHETUS | Veiselihasupp kümne köögiviljaga
Kodune lihapuljong paneb seedimise tööle. Köögivilju lisades võid olla loominguline ja kombineerida oma lemmikuid erinevates vahekordades. Arvesta ainult sellega, et köögiviljade keetmise aeg on erinev.
![](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/16f9cb40-b8b6-11eb-8bd4-378c79057da9.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.3742&cw=1&cx=0&cy=0.2786&r=16:9)
FOTO:
Koostisosad:
Puljong
- 1 kg veisekonte
- 1 poolitatud ja koorimata sibul
- 1 tükeldatud porgand
- paar loorberilehte
- 10 musta pipra tera
- 10 vürtsitera
- petersellivarsi
- soola
Köögiviljasupp
- 1 hakitud sibul
- porgandit tükkidena
- paar tükeldatud sellerivart
- 0.5 keskmise suurusega kaalikat
- 0.5 väiksema kapsa pead
- 1 väiksem baklažaan tükkidena
- 100 g kirsstomateid tükeldatuna
- 2 kartulit tükeldatuna
- paar peotäit lillkapsaõisikuid
- paar peotäit brokoliõisikuid
- 200 g konservkikerherneid
- soola ja pipart
- suhkrut
- sidrunimahla
- serveerimiseks värskeid ürte