29.07.2018, 11:00
RETSEPT | Veiselihapanniroog hoisin -kastme, brokoli ja seentega
Kui veiseliha saab endale pannil seltsiks erkrohelised lisandid brokoli ja suvikõrvitsa näol, siis suussulava maitseni viivad selle värske koosluse seened ja hoisin-kaste.
FOTO:
Koostisosad:
- 400 g veise sise- või välisfileed
- 300 g brokoliõisikuid
- 200 g tükeldatud šampinjone
- 200 g õhukeseks viilutatud suvikõrvitsat
- 2 hakitud küüslauguküünt
- pöidlasuurune jupp inverit
- 1 hakitud sibul
- 1 sl sojakastet
- 2 sl praadimiseks maapähkli- vm õli
- soola
Marinaad
- 2 sl hoisin-kastet
- 1 tl seesamiõli
- 1 sl riisiäädikat
- valget pipart