26.06.2018, 11:05
Soe mahetatra salat hanemaltsa ja naadilehtedega
Juuni alguses kogunesid maa- ja maltsatoidust huvitatud gurmaanid Eassalu Külasseltsi maija Pärnumaal, et uurida ekspertide käe alla seda, kuidas kasutada tavalist umbrohtu ja muid metsikuid taimi oma köögis. Suvi on täies elus ning just nüüd on aeg süüa neid obskuursemaid taimi, mis igapäevaselt meie toidulauale ei juhtu. OmaMaitse.ee avaldab parimad maltsaretseptid.
FOTO:
Koostisosad:
Soe mahetatra salat hanemaltsa ja naadilehtedega
- Toortatart
- Porgandit
- Suvikõrvitsat
- Mugulsibulat
- Oliiviõli
- Tilli
- Peterselli
- Sellerit
- Punet
- Oreganot
- Soola
- Pipart
- Porrulauku
- Hanemaltsa
- Naadilehti
- Peedilehti