Retseptid
22.04.2019, 08:30
Lihavõtetest üle jäänud munadest tee leivale maitsev munavõikreem
Et munadepühal on toidulaual värvilisi mune koksimiseks rohkem kui küll, siis tekib ka küsimus — mida kõike nende keedetud munadega lihavõtete järel küll peale hakata? Üks võimalus on teha loomulikult munavõid!
Munavõi.
Shutterstock
Koostisosad:
Lihavõtte järgne munavõi
- 6 tk Mune
- 2 sl Toorjuustu
- 0.25 tl Kurkumi
- 1 sl Majoneesi
- Soola
- Hommikusöök,Lõuna
- Soolane/magus
- 10 min
- 6 portsjonit
Valmistamine
- Keeda munad, pressi need kahvliga puruks, lisa majonees ja toorjuust.
- Sega kahvliga kõik koostisained purustades ühtlaseks kreemjaks seguks.
- Maitsesta segu kurkumi ja soolaga ning aseta valminud munavõi kuni söömiseni külma.
- Serveeri seda enda lemmiku musta leiva või sepikuga, veel parema maitseelamuse annab võie soojal röstil.
- Külalistele saad serveerida ka imelihtsasti valmivaid munavõi täidisega singirulle.