• Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Eesti Naine
  • Anne & Stiil
  • Pere ja Kodu
  • Oma Maitse
  • Maakodu
  • Tervis Pluss
  • Telli
  • Uudised
  • Toit ja tervis
  • Elustiil
  • Retseptid
  • Podcast
  • Black Food Festival
Retseptid
22.04.2019, 08:30

Lihavõtetest üle jäänud munadest tee leivale maitsev munavõikreem

 
Et munadepühal on toidulaual värvilisi mune koksimiseks rohkem kui küll, siis tekib ka küsimus — mida kõike nende keedetud munadega lihavõtete järel küll peale hakata? Üks võimalus on teha loomulikult munavõid!
Maitsed.ee
Munavõi.
Shutterstock

Koostisosad:

Lihavõtte järgne munavõi

  • 6 tk Mune
  • 2 sl Toorjuustu
  • 0.25 tl Kurkumi
  • 1 sl Majoneesi
  • Soola
  • Hommikusöök,
    Lõuna
  • Soolane/magus
  • Lihavõtted
  • 10 min
  • 6 portsjonit
Valmistamine
  • Keeda munad, pressi need kahvliga puruks, lisa majonees ja toorjuust. 
  • Sega kahvliga kõik koostisained purustades ühtlaseks kreemjaks seguks. 
  • Maitsesta segu kurkumi ja soolaga ning aseta valminud munavõi kuni söömiseni külma. 
  • Serveeri seda enda lemmiku musta leiva või sepikuga, veel parema maitseelamuse annab võie soojal röstil. 
  • Külalistele saad serveerida ka imelihtsasti valmivaid munavõi täidisega singirulle.
Kommenteeri Loe kommentaare
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • © 2021 Ekspress Meedia AS
  • info@ekspressmeedia.ee