Adriani inspireerib sügav uudishimu ja kirg läänemere piirkonna maitsemaastiku vastu, kus on ka tema enda juured. See on armastus puhaste maitsete ning lihtsate roogade vastu. Ta naudib koostööd looduse ning värske toorainega. Roogade valmistamisel on Adriani sõnul oluline määratleda iga tooraine komponent, et seda algusest lõpuni väärtustada, mitte ainult parimaid lõikeid ja tükke.

Adriani toiduvalmistamise stiilis tuleb selgelt välja Põhjamaade mõju - lähenemiselt innovaatiline ja isikupärane, läbi kasvanud Läänemere piirkonna maitsetega. Adrian on põnevil võimalusest arendada nii ennast kui ka Pädaste Mõisa meeskonda Põhjala saarte köögi otsingutel.

"Ühendades jätkuvalt kohaliku tooraine ja Läänemere piirkonna peakokkade seas tõusva tähe, panustame kindlasti taas Eesti gastronoomiamaastiku arendamisele," ütleb Pädaste mõisa tegevjuht Martin Breuer.

"Olen väga elevil, et Adrian Klonowski asub juhtima restorani Alexander Pädaste Mõisas. Adriani karjäär näitab temapoolset austust kõigele kohalikule. Kuna Põhjala saarte köögis on veel palju avastamist, ootan Adriani ja tema meeskonna poolt mitmeid meeldivaid üllatusi," ütleb Peeter Pihel, endine Pädaste Mõisa ja Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise peakokk.

Klonowski arvates toimib restoran ühtse meeskonnana, kogu meeskonna teadmiste ja abiga proovime parimal viisil välja tuua Pädaste Mõisa tõelise karakteri, kasutades ära asukoha iseärasusi ning austades aastaaja ettearvamatust.

"Oma tegemistes presenteerime kindlat toorainet koos nende heade ja veadega, austame nende tekstuuri ja maitset, tuues välja tõelise karakteri. Ebatäiuslikkuses peitub võlu ning selle eest peab loodust austama. Seetõttu ehitame oma teeninduse ja menüü tugevalt Põhjala saarte kultuuri, traditsiooni ja tavade ümber," mainib uus peakokk oma suunda.