01.04.2021, 08:15
Angeelika Kang-Osula nipid ja nõksud nii soolaste kui magusate kohupiimatoitude valmistamiseks
(2)Kohupiimaluikede ja -korpide retseptid ka
Eestlane armastab mahedaid ja malbeid maitseid ning kohupiim ongi selline. Kohupiim on puhas ja puutumatu tooraine. See seostub tervislikkusega ja ka kõrge toiteväärtus on täiesti olemas. Küpsetusmaailma võrdkuju Angeelika Kang Osula teab omast kogemusest, et eestlastele väga magusad küpsetised ei meeldigi.
Siin loos jagab Kang-Osula nii soolaste kui magusate kohupiimatoitude küpsetamise jaoks vajalikke teadmisi. Millised soolased pirukad on tema lemmikud, millised soolased kombinatsioonid viivad keele alla? Kuidas teha kohupiimajäätist ja sõrnikuid, mis trikke peab teadma plaadikoogi küpsetamisel ja millise tainaga see muidu universaalne toiduaine kokku ei sobi?
Oled juba tellija?