23.02.2018, 10:24
Peedirisotto kitsejuustuga
Tervislik ning mõnus toit, mis viib keele alla.
Koostisosad:
- 100 g Veski Mati risottoriis
- 5 tk Basiilikulehed
- 1 tk Keedetud peet
- 1 tk Küüslauguküüs
- 50 g Või
- Spinatilehti, peotäis
- 1 dl Valge vein
- 0.5 l Köögiviljapuljong
- 100 g Parmesani juust
- 100 g Kitsejuust
Lõika keedetud peedi peale rist ning pista sinna basiilikulehed, purustatud küüslauk ning kalla see üle oliiviõliga. Maitsesta soolaga ning mässi küpsetuspaberisse ning pane 15 minutiks ahju 200-kraadi juurde küpsema.
Valmista ette riis: sulatatud võile lisa potis spinat ning sellele omakorda risottoriis ning valge vein ja köögiviljapuljong. Hauta.
Ahjust tulnud peet haki tükkideks ning lisa riisile koos parmesani juustuga. Sega korralikult läbi ning lase haududa. Serveeri kitsejuustuga.