08.02.2018, 15:31
Vaesemehe Chilli con carne
Ubadest saab teha alati midagi mõnusat. Nii ka selles retseptis, kus oad ning hakkliha annavad kokku toitva õhtusöögi.
Koostisosad:
- 150 g Veski Mati punased oad
- 100 g Porgand
- 1 tk Küüslauguküüs
- 1 tk Punane paprika
- 1 tk Tšiilkaun
- 250 g Hakkliha
- 300 g Püreestatud tomat
Leota vees oad ning keeda. Maitsesta ka soolaga.
Haki porgand, küüslauk ning paprika ja tšillipipar. Pruunista need pannil ning lisa hakkliha. Sega kogu mass läbi ning prae korralikult.
Lisa sellele püreestatud tomat ning keedetud oad.
Sega läbi ning maitsesta soola ja pipraga.
Hauta õige pisut ning roog ongi valmis!