Priit Toomits

Kolmas dekaadile tooni andev märksõna on veganlus, aga ka fleksitarism, ovotaimetoitlus ja nii edasi. Jälle äärmuslus ja piirangud, seda jälle kõik tervise ja moraali hüvanguks. Kui vaadata viimast kolme dekaadi Eesti gastronoomias tuleb tunnistada pidevate lastehaiguste läbi põdemist, oleme aga teel vaimselt puhtama ja üldse parema toitumise suunas.

ev100 sööki

Täname molekulaargastronoomia hõrgutise serveerimisel Academic Food Lab'i peakokka Priit Toomitsat. Lillkapsast nuudlid ... vau!

Elagu Eesti ja Eesti toit!

VAATA LISAKS:

ev100 sööki
ev100 sööki

ev100 sööki

ev100 sööki

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena