24.01.2018, 14:19
Kanapitsa
Kui küsida lastelt, mis on nende lemmikroog võib vastuste hulgast leida kahtlemata ka pitsa. See itaaliapärane kuid end ammu eestlaste toidulaual tõestanud roog on võimalus kasutada ära kõikvõimalik külmikus seismajäänu. Siin valmistame pitsat kanaga!
Koostisosad:
- 130 g Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
- 3 dl Vesi
- 3 sl Õli
- 300 g Kanafilee
- 200 g Püreestatud tomat
- 200 g Ananass
- Riivjuust
- Sool ja pipar
Valmista Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegust pitsataigen. Kui taigen valmis võid asuda loova osa juurde. Pitsale võib katteks panna tegelikult kõike, kuid kanapitsa puhul kasuta praetud ja hakitud kanafileed, juustu ning ananassi. Samuti võid läheneda suhteliselt loovalt ka tomatipastasse - võid kasutada nii maitsestatud kui ka lihtsalt tavalist tomatipastat. Oluline on, et sa tomatipastat ei unustaks.
Küpseta 220 kraadi juures 10-12 minutit.
Täpselt nii lihtne see ongi!