24.01.2018, 14:03
Peedirisotto
Peedirisotto on tervislik toit, milles kasutuses eestimaine tooraine peedi ja kruupide näol. Huvitav ning maitsev igapäevane roog teeb rõõmu nii suurtele kui väikestele sööjatele.
Koostisosad:
- 150 g Veski Mati Kruubid
- 200 g Hautatud peet
- Küüslauk
- 1 sl Või
- 50 ml Oliivõli
- 1.5 dl Valge vein
- 400 ml Juurviljapuljong
Leota Veski Mati Kruupe ööpäeva jagu vees.
Risotto valmistamiseks riivi peet. Sulata potis või, lisades sinna pisut õli. Maitsenüansside lisamiseks pruunista võis ka küüslauk. Lisa leotatud kruubid ning hauta, lisades klaas valget veini.
Et söök oleks mõnusalt mahlane, lisa ka juurviljapuljong.
Lõpetuseks lisa riivitud peet ning lase roal veel pisut podiseda.
Head isu!