01.12.2017, 15:56
Viineripirukad sinepi ja kurgiga
Mõnusalt kodused ampsud viineriga, mis on kõigi lemmik ning maitsva sinepi ja kurgi täidisega.
Head panna lauale reede õhtuks või pühapäeva hommikuks.
Koostisosad:
- 400 g Veski Mati Universaalne küpsetussegu
- 11 g Veski Mati Kuivpärm
- 4 tk Marineeritud kurk
- 100 g Magus sinep
- 4 tk Viinerit
Valmista vee, õli ning Veski Mati Universaalse küpsetusseguga taigen. Lisa sellele kuivpärm ning jäta taigen umbes tunniks seisma.
Samal ajal haki marineeritud kurk ning magus sinep kokku - sellest moodustub täidis.
Kata Veski Mati Nisujauga küpsetusplaat ning lõika sellel sobivas suuruses taignatükid, millesse keera viiner ning täidis.
Küpseta eelsoojendatud ahjus 200-kraadises kuumuses 10-15 minutit.
Head nautimist!