Aega kulub 20 minutit ja roast jätkub neljale-viiele.

  • 500 g (1 pakk) Reggia Mafalde makarone
  • 1 sl oliiviõli
  • 2 sl võid
  • 1 suur või 2 väiksemat porrut
  • 300 g kuumsuitsulõhet (tükkideks rebitud)
  • 120–240 g (1–2 pakki) mozzarella't
  • ürte või maisterohelist (tüümianilehti, hakitud murulauku või basiilikut vms)
  • soola, värskelt jahvatatud musta pipart

Keeda makaronid vastavalt pakendi juhistele (8 minutit) soolaga maitsestatud vees al dente, nõruta ja jäta 1 dl keemisvedelikku alles. Lõika porru õhukesteks viiludeks, rebi suistukala ja juust tükkideks.

Kuumuta suurel pannil õli ja või ning prae selles viilutatud porrut keskmisest pisut madalamal kuumusel 3–4 minutit, kuni see on pehme. Lisa koheselt makaronid, keeduvedelik, tükkideks rebitud mozzarella ja sega läbi. Viimasena puista peale kala. Serveerimisel jahvata peale musta pipart ja puista meelepärast (hakitud) maitserohelist.

Jaga
Kommentaarid