13.11.2017, 19:15
Risottopallikesed silmudega ja Dijoni sinepikastmega
Käimas on järjekordne silmukuu, kus Ida-Virumaa kokad annavad silmudele uusi väljundeid. Peakokk Aleksandr Nikoškov pakub välja oma lemmiku!
![Silmupüük Narvas](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/d227b370-b90e-11eb-a9b2-35a769963be8.jpg?noup&w=1200&h=711&ch=0.75&cw=1&cx=0&cy=0.0558&r=16:9)
Silmupüük Narvas
FOTO:
Koostisosad:
Risottopallikesed silmudega ja Dijoni sinepikastmega
- 200 g Arborio riis
- 30 g Mugulsibul
- 20 ml Rapsiõli
- 300 ml Kalapuljong
- 50 g Riivitud Forte juust
- 50 g Panco riivsai
- 100 g Grillitud või marineeritud silmud
- 300 ml Fritüüriõli