Silverspoon 2017 Gala

Kuna Silverspooni ellukutsujate südameasi on edendada Eesti kulinaarseid saavutusi, siis annetatakse auhinnagaala piletite müügist 10 eurot iga müüdud pileti eest “Noore koka” fondi. Selle aastal pälvis noore koka auhinna Karolyn Perle kes sõidab oma kokandusoskuseid arendama Michelini tärniga pärjatud restorani OLO, meisterkoka Pekka Terävä käe alla.

Silverspoon 2017 Gala

Pidulikul gaalal serveeriti külalistele 4-käiguline hõrk menüü nimega “Piirideta” ehk “No Boundaries”. Õhtusöögi autoriks oli Silverspoon 2016 konkursi parim peakokk Mihkel Rand. Silverspoon konkurssi korraldavasse meeskonda kuuluvad Marje Hallik-Wilson, Joakim Helenius, John Wilson, Mahesh Ramnani. Sellest hooajast liitus korraldusmeeskonnaga ka ettevõtja Andres Peets. Konkursi patroon on Eesti Gastronoomia grand old man Dimitri Demjanov.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid