Parimaks desserdiks hindasid külalised pistaatsia panna cotta mandli-pistaatsiaküpsise, rummimarjade ja laimikreemiga. MUM Cafe perenaise Maarit Kõrgekivi sõnul ei ole nad veel otsustanud, kas dessert jääb edaspidi menüüsse täpselt sellisel kujul nagu seda kohvikute nädalal serveeriti või tuleb see muudatustega.

Pärnu Kohvikute Nädala korraldaja Kadi Elmeste sõnul õnnestus kolmas kohvikute nädal igati. “Rõõmustas tõsiasi, et vaatamata vihmastele ilmadele olid suvepealinna kohvikud oktoobrikuus külalisi täis ja vaba lauda ilma ette broneerimata raske saada,” selgitas Elmeste.

Kogutud tagasiside põhjal on kohvikute nädal hinnatud traditsioon ja külalised tegid ettepaneku pikendada Pärnu Kohvikute Nädala perioodi ning korraldada teemanädalat mitmel korral aastas.

Pärnu Kohvikute Nädal toimus 7.-15. oktoobril 2017, et tutvustada Pärnu kohvikuid nii pärnakatele kui ka eestimaalastele.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid