Tallinna Teletorn avab detsembris taas Eesti kõrgema restorani
Tallinna Teletornis avab detsembrist uksed taas restoran. Uus perekesksusele mõeldud einela hakkab kandma lihtsat nime "Teletorni restoran". Peakokana alustab köögi valitsemist Eesti kõrgemas toidukohas Vladimir Upeniek, restorani sisekujunduse autoriks on noor sisearhitekt Lennart Lind.
Restorani juhataja Küllike Tammelaane sõnul on taasavatava restorani eesmärk olla eelkõige peresõbralik toitlustusasutus, mis täiendaks Teletorni külastust meeldiva toidu- ja teeninduselamuse näol.
„Akendest avaneb imeilus vaade, sarnased elamused peegelduvad ka taldrikul – meri, mets, värvid ja ilmakaared. Teeninduses soovime rõhku panna peresõbralikkusele, sisekujunduses teha kummarduse Teletorni kohviku algusaastatele,“ lisas Tammelaan.
Menüüd hakkavad vaheldusrikkuse pakkumiseks koostama külalispeakokad. Esimese talvise ja ka kevadise menüü autoriks on Pärnu restorani Piparmünt peakokk Vladimir Upeniek, kes on varasemalt töötanud peakokana Meresuu SPAs, Vihula mõisas, Kõue mõisas, pärjatud tiitliga Aasta kokk 2012.
Teletorni juhataja Jüri Kriisemanni sõnul saab Teletorni restoranist taas kindlasti, koht, kus nautida Eesti üht parimat vaadet koos maitsvate toiduelamustega.
„Hea eestimaine toit koos hea ning hooliva teenindusega annab põhjuse meid külastada oma pere jaoks tähtsatel päevadel ja aitab püsida jätkuvalt ligikaudu 160 000 külastajaga aastas kindlalt Eesti enimkülastatud turismiatraktsioonide esiviisikus ,“ kinnitas Kriisemann.
Teletorni Kohvik OÜ omanikeks on pika toitlustusalase ettevõtluse kogemusega restoranidest Olde Hansa, Maikrahv ja Kaerajaan Küllike Tammelaan ja tema õde, 9 aastat Rannarahva Muuseumi juhtinud Riina Aasma.