Koka kutsekvalifikatsiooniga Zeus Holdingu peakokk Salmen Šois on läbinud kulinaarsed õpingud nii Eestis kui ka Iisraelis. Ta on õppinud TTÜ-s rahvusvahelist ärikorraldust ja Audenteses ärijuhtimist ning omab Mainori kaht kõrgharidust isikuteeninduse valdkonnas - hotellimajanduses ja toitlustusteenuste korralduses. Lisaks toiduvalmistamisele tegeleb ta toidukoolituste korraldamise ja toiduvalmistamise õpetamisega ning peab juudi ja Lähis-Ida köögi tutvustamist oma missiooniks.


Juudi köök

Autor: Salmen `Sois
Kirjastus: Pegasus
Kujundanud: Külli Tõnisson
Ilmumisaasta: 2017
Lehekülgi: 176
Toimetanud: Terje Vooglaid

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena