16.10.2017, 17:55
EESTI PARIM PUDER | Puder röstitud rukkihelvestest, porgandikrõpsude ja kuivatatud jõhvikatega
FOTO:
Koostisosad:
Puder röstitud rukkihelvestest, porgandikrõpsude ja kuivatatud jõhvikatega
- 600 ml Piima
- 250 ml Rukkihelbeid
- Soola
- Suhkrut
- 0.75 dl Porgandi krõpse
- 0.75 dl Kuivatatud jõhvikaid
"Kasutan pudru valmistamiseks tuttavaid koostisosi: rukist, porgandit ja jõhvikaid. Porgandid on krõpsude kujul ja jõhvikad kuivatatud. Et anda pudrule kergelt mõnusat pähkli maitset, röstin eelnevalt rukkihelbeid kuival pannil mõne minuti. Serveerida võib putru soolavõi või koduse keedetud maasikamoosiga. Kõik see kokku annab mõnusa ja väärt toidu, millega on tore oma päeva alustada. See puder maitseb ka lastele," selgitab oma retsepti Triinu Võsu.