10.10.2017, 12:48
Cafe Peccadello särtsaka laimiga porgandikook
Pärnus on käimas Kohvikutenädal, mille raames saab minna jubeda ilma ja räsiva tuule eest peitu paljudesse suvepealinna kohvikutesse. Selleks, et isu tekitada pakume täna välja Cafe Peccadello särtsaka laimiga porgandikoogi retsepti.
FOTO:
Koostisosad:
Koogitaigen
- 500 g Porgandit
- 4 tk Muna
- Natuke soola
- 3 dl Suhkrut
- 4 dl Nisujahu
- 2 tl Vanillisuhkrut
- 2 tl Küpsetuspulbrit
- 1.5 dl Õli
Toorjuustukreem
- 400 g Maitsestamata toorjuustu
- 300 g Hapukoort
- 1.5 dl Suhkrut
- 2 tk Laimi mahla
- Laimi riivitud koor
- 2 tl Vanillisuhkrut