“Tänaseks pakutakse väga paljudes baarides tasuta vett ning minu arvates on see äärmiselt kasulik ja kliendisõbralik tava,” lausus ta. Kui aga vett ei ole baaris pakutud, soovitab Grinfeld seda ise baarmenilt küsida.

Grinfeld lausus, et inimesed sageli kardavad ise vett küsida, seda eelkõige Euroopas. “Euroopas on nii, et inimesed hakkavad mõtlema, et ma olen rumal, kui ma küsin,” lausus ta. Tema sõnul on aga enam kui loomulik, et alkoholi juues tuleb vahepeal puhata ja vett juua, mistõttu vee küsimine ei tohiks olla üldsegi ebamugav.

Nendele, kes ei tarbi baaris vett hoopis seetõttu, et tavalise vee joomine tundub igav, soovitab Grinfeld küsida baarmenilt näiteks mokteili ehk veebaasil valmistatud alkoholivaba jooki. Mokteil võib koosneda paljudest erinevatest komponentidest, kuid soovi korral ka mõnest üksikust lisandist, et muuta vee joomine põnevamaks. Sellisel juhul sobib mokteil ka hästi alkoholi kõrvale, et hoida kehas tasakaalu ja vältida liiga kiiret joomist.

“Alkoholi tuleks tarbida mõõdukalt ja seda nautides, kuid tarbimiseks sobilik aeg sõltub juba täpsemalt sellest, millise alkohoolse joogiga on tegu,” nentis Grinfeld. Ta tõi näitena välja, et klassikalise martiini joomisaeg võiks olla 15–17 minutit, samas kui long drink’i puhul oleks see 10–15 minutit. Sellisel juhul säilivad joogi maitseomadused ning jääb ka piisavalt aega, et jooki nautida. “Iga alkohoolse joogi vahele tuleks aga teha väikene paus, mille jooksul näiteks suhelda ja juua vett,” lisas Grinfeld.

Enda maitseeelistustest rääkides ütles Grinfeld, et alkohoolsete jookide puhul eelistab ta klassikalisi 2–3 komponendiga jooke, milles on kindlasti ühe komponendina sees vesi. “Vesi on kõige parem jook, mis sobib nii alkoholiga segatuna kui ka eraldiseisva joogina väga hästi,” lausus ta.