07.09.2017, 13:55
Tatrapuder hakklihaga
Tatar võib meeldida või mitte meeldida. Tatrapuder hakklihaga on aga maitsev, lihtne valmistada nii suurtele kui väikestele kokkadele ning mekilt täpselt nagu üks eesti toit mekkima peab - tummine!
Koostisosad:
- 200 g Veski Mati tatar
- 250 g Hakkliha
- 2 tk Porgand
- 1 dl Õli
- 5 dl Vesi
Pane potti ning prae seda õlis 5 minutit.
Pannil prae hakkliha, lisa riivitud porgand, ning sega.
Maitsesta seda kõike maitseainetega, mis sobilikud - sool, pipar.
Lisa praetud tatrale keev vesi ning hakkliha-porgandi segu ja jäta hauduma. Hauta umbes 40 minutit, kuni tatar on pehme.
Serveeri ja kõrvale pane näiteks oma aia või vähemalt eestimaiseid tomateid.